ΡΑΦΗ

Η άριστη ποιότητα υλικών που χρησιμοποιούνται ικανοποιεί και τον πιο δύσκολο «πελάτη» με το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΤΥΛ

Η κλασική ακαδημαϊκή τήβεννος για σπουδαστές-φοιτητές με φερμουάρ ή κουμπί. Η ιδιαίτερη τήβεννος για πρυτάνεις - αντιπρυτάνεις και καθηγητές με το διακριτικό του πανεπιστημιακού ιδρύματος και κεντήματα που τη διαφοροποιούν.

ΚΑΠΕΛΟ

Φτιαγμένο από το ίδιο ύφασμα και χρώμα της τηβέννου για τους φοιτητές-σπουδαστές είναι κλασσικό με φούντα (book cap).
Για τους ανωτέρους των ιδρυμάτων σχεδιάζεται καπέλο με κέντημα ίδιο με των τηβέννων ή μπερέ με το διακριτικό τους, από το ίδιο ύφασμα και χρώμα της τηβέννου ή από βελούδο ή τσόχα.

ΦΟΥΝΤΑ

Η κλασσική φούντα στο καπέλο από πλευράς διάστασης είναι στα 20 cm. Συνήθως είναι μαύρη, αλλά ανάλογα με τα χρώματα του κάθε ιδρύματος διατίθενται σε πληθώρα χρωμάτων, είτε μονόχρωμη είτε δίχρωμη. Συνίσταται να κρεμάται από τη φούντα σαν διακριτικό η χρονιά της αποφοίτησης (μεταλλικό στοιχείο) προκειμένου να μένει στους απόφοιτους σαν αναμνηστικό εκείνης της ημέρας. Στους ανωτέρους μπαίνει συνήθως ιδιαίτερη χρυσή ή ασημί φούντα.

ΕΠΙΤΗΒΕΝΝΙΟ

Είναι συνήθως από σατέν ύφασμα (αυτό συνίσταται( με το έμβλημα του ιδρύματος κεντημένο μπροστά ή πίσω ανάλογα με το σχέδιο. Σε πανεπιστήμια και ιδρύματα που διαθέτουν πολλά και διαφορετικά τμήματα το χρώμα ή και το σχέδιο του επιτηβεννίου αλλάζει προκειμένου να υπάρχει διαφοροποίηση των τμημάτων. Όσον αφορά στα επιτηβέννια των επίκουρων καθηγητών, προσαρμόζονται χρωματικά στα χρώματα των ανωτέρων, έχουν κεντημένο το έμβλημα και φορούνται συνήθως στον αριστερό ή δεξί ώμο της τηβέννου.

ΜΕΓΕΘΗ

Η τήβεννος φοιτητών-σπουδαστών ξεκινά από XS μέχρι XL. Η τήβεννος των ανωτέρων καλύπτει εξίσου τα παραπάνω μεγέθη ή γίνεται επί παραγγελία.

ΧΛΑΜΥΔΕΣ

Υπάρχουν γυναικείες και ανδρικές από λευκό βαμβακερό ύφασμα με τρέσα ελληνική στο τελείωμα, ζώνη στη μέση, πιέτες στους ώμους, στεφανάκι από κισσό για το κεφάλι και πέδιλα δερμάτινα. Γίνονται μόνο κατόπιν παραγγελίας και φυσικά υπάρχει δυνατότητα διαφοροποίησης. 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η έγκαιρη παράδοση στο χώρο σας, οι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές μας και η ποικιλία των προϊόντων καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις όλων των ειδών μιας αποφοίτησης-τελετής.

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2014 web-idea.gr.